Voorstelling: Dood aan Zee

Zondag 28 mei 15:00 – 16:00 uur
(inclusief nabespreking)
LUX zaal 7
Mariënburg 38 – 39, Nijmegen
€ 15,-

Wanneer een oude acteur zijn intrek heeft genomen in een hotelkamer aan zee, heeft hij nog maar één doel in zijn leven: de as van zijn grote liefde uitstrooien, daar waar hij hem vijfentwintig jaar geleden verloor, om vervolgens zijn eigen leven te beëindigen. Want hoe gelukkig kun je zijn met zoveel oude pijn? Gaat het de acteur lukken om zijn doel te bereiken? Ook nadat hij in het hotel de jonge medewerker Sabri ontmoet? Of weet Sabri het besluit een verrassende wending te geven?

‘Dood aan Zee’ is een intieme, ontroerende en taboedoorbrekende voorstelling, waarin Barrie Stevens en Terence van der Loo een ode brengen aan de liefde, de dood en de zee. Het stuk is geïnspireerd op de roman ‘Dood in Venetië’ én op het leven van Barrie Stevens en zijn partner en grote liefde Leen Jongewaard.

Nagesprek

Tijdens het nagesprek gaat Wouter Christiaens in gesprek met Barrie Stevens en Terrence van der Loo.

Wouter Christaens is senior adviseur bij Spectrum Gelderland en eigenaar van Visible-ID. Hij was betrokken bij de opstart van Stichting Rainbow Collective en de voorbereidingen van het Rainbow Collective Festival.  

BESTEL JE TICKETS HIER

Foto: Roy Beusker

Regie: Gerardjan Rijnders
Cast: Terence van der Loo en Barrie Stevens
Duur: 60 minuten
Taal: Nederlands

Trailer