© Elvin Boer

Rainbow
Collective
Festival

Hoe gaat het met de LHBTIQA+ emancipatie in Nederland? Tijdens het Rainbow Collective Festival op 26, 27 en 28 mei 2023* verkennen we het in de oudste Regenboogstad van Nederland: Nijmegen. De zalen van LUX, Bibliotheek Mariënburg het centrum vormen eind mei het podium voor een kleurrijk, cultureel programma.

Van een meeslepende film en kleurrijke foto-expositie tot een scherp debat en een stadswandeling. Kom naar het Rainbow Collective Festival. 

* Op dit moment wordt er gewerkt aan volledige financiering van dit evenement. Daarom zijn de genoemde data onder voorbehoud.

Rainbow Collective Festival beeldmerk

De stand van ons regenboogland

De afgelopen decennia is er veel vooruitgang geboekt als het gaat om de emancipatie van de LHBTIQA+ gemeenschap. Toch zijn er nog veel stappen te zetten. Tijdens het Rainbow Collective Festival hopen we je aan het denken te zetten. En een goed gesprek met elkaar te voeren. Wat is de ‘Stand van ons Regenboogland?’ Wat gaat er goed? En wat kan beter?

Save the date: Rainbow Collective Festival op 26, 27 en 28 mei 2023* in Nijmegen.

De kracht van cultuur

“Het Rainbow Collective Festival gebruikt de kracht van cultuur om het maatschappelijke debat rondom LHBTIQA+ emancipatie aan te zwengelen. Met de opgehaalde input voorziet de stichting achter het festival de politiek van handvatten om met het onderwerp aan de slag te gaan.”

Blijf op de hoogte

Volg het Rainbow Collective Festival op social media en
blijf op de hoogte van het programma en het laatste nieuws.

© Marion Arts

Facebook

© Marion Arts

Instagram

© Stef Verstraten

Twitter

Contact

Heb je een vraag, suggestie of wil je met het Rainbow Collective Festival samenwerken?
Stuur een mail naar info@rainbowcollective.nl.