Workshop: Heartstopper tekenen

Zaterdag 27 mei 14:00 – 16:00 uur
Bibliotheek Gelderland Zuid
Mariënburg 29, Nijmegen
Gratis, wel graag aanmelden via gsameetup@gmail.com

Op zaterdagmiddag 27 mei geeft illustrator en animator Myrte Yedema speciaal voor GSA-leerlingen de workshop ‘Heartstopper tekenen’.

Tijdens de tekenworkshop leert Myrte je om net zo goed te tekenen als Alice Oseman. Een prijswinnende schrijver en illustrator uit Engeland bekend van de boekenserie ‘Heartstopper’ welke is verfilmd en op Netflix is te zien. Teken je mee? Geef je op via gsameetup@gmail.com.

Myrte Yedema (1999) is een illustrator en animator uit Arnhem. Haar passie is het vertellen van verhalen via beeld waarbij ze uitblinkt in het illustreren van karakters binnen een verhaal. Hoe iemand eruitziet zegt al veel over wie ze zijn als persoon en kan net zoveel bijdragen aan een verhaal als het plot zelf. Volg Myrte op Instagram via AniMyrte.

Dit vind je vast ook leuk

Speciaal voor jongeren organiseert Rainbow Collective op vrijdagmiddag 26 mei een regenboogroute door de oudste regenboogstad van Nederland. Het programma start om 15:00 uur bij LUX en vanaf 15:45 uur wandel je samen met een gids door de stad en krijg je een kijkje in het roemruchte verleden van Nijmegen.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN